Ervaringen van onze klanten:

 

W. K. schreef op 2017-06-26 16:36:
Dag Petra,
Gisteren teruggekomen van onze tocht langs de prachtige Moezel.
We hebben ervan genoten, alles was goed georganiseerd, bagage steeds
aanwezig in de volgende hotels en het transport terug naar Trier was
gewoon bijzonder prettig, prima.
Leuke hotels en restaurants.
Met vriendelijke groet,
Jeannet en Wim Keijzer
Ps) We hebben alleen prachtig, warm en zonnig weer gehad.

 

Van: Leny
Aan: 'Moezel-Reizen'
Verzonden: zondag 18 september 11:13 2016
Onderwerp: RE: aanvraag fietsarr 2016

Dag Petra,

Wij hebben genoten van onze reis langs de Moezel. Uiteraard speelde het weer ons ook flink in de kaart.
Het was prachtig en liefelijk mooi. Goed aangeduid allemaal.
Jouw gereserveerde hotels en haal en brengservice was perfect. Prachtig hotel in Trier en in Piesport. Het Gasthuis in Burg : wat een mooie ligging en wij vielen met onze neus in de wijnproeverij en BBQ.

Het hotel in Cochem vonden we wel een dissonant in het geheel. Het was erg gedateerd, geen lift

Koblenz daar en tegen: fris, strak en schoon, Vriendelijke ontvangst en perfecte ligging.

Dank voor je bemiddeling en we zullen je zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,

Leny van Nijendaal

---

Van: Moezel-Reizen
Datum: 18-09-2016 17:42 (GMT+01:00)
Aan: Leny
Onderwerp: Re: aanvraag fietsarr 2016

Beste Leny,

Bedankt voor je email en dat je de tijd genomen heb om dit te schrijven.

Erg leuk om te lezen dat de reis een succes was, alleen jammer van Cochem.
Ik zal dit voor het volgende jaar zeker meenemen in mijn overwegingen om dit hotel nog te reserveren voor gasten.

Het is fijn als jullie het willen aanbevelen aan anderen.
Bedankt.

Mag ik je reactie op de website plaatsen?

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen



Fr.Pasveer jun 10 om 9:30 PM
Aan Huizen van Petra

Dag Petra van Huizen,

Nú pas, komen we zeggen hoe mooi we het in onze vakantie week hebben gehad.

Vorige week maandagavond kwamen we weer terug van een prachtige, onvergetelijke Moezel fiets vakantie.
Nadat we thuis kwamen was er thuis weer van alles wat ons in beslag nam. Wel hebben we de 2 e dag nog tegenelkaar gezegd,
dat we Petra nog geen bericht hebben gestuurd. Maar helaas was het er niet van gekomen.

Wat hebben we genoten! Gewoon van al het moois dat we mochten zien. Er was genoeg tijd om de dorpjes of steden te
bezichtigen. En het prachtige natuurschoon! De rust, de uitzichten, heel bijzonder.

Wat is het dan veel waard dat alles goed geregeld is. De koffers stonden steeds weer in het volgende hotel klaar.
We werden bij ieder hotel vriendelijk ontvangen. Er werd op ons gerekend. Ook wanneer we het diner in een restaurant
konden nuttigen, was het helemaal goed geregeld.
Bovendien was het mooi weer om te fietsen, zodat we alles van de zonnige kant konden beleven.

Petra, veel dank voor de goede georganiseerde, prachtige reis!!

Met vriendelijke groeten van Frits en Jantsje Pasveer,

Joure

 

 

Van: Fam. Knijn
Aan: 'Moezel-Reizen'
Verzonden: donderdag 8 oktober 9:13 2015
Onderwerp: vakantie

Beste Petra,

Wij melden graag dat wij met onze vrienden ontzettend genoten hebben van onze fietsvakantie. De route was prachtig, de slaapplekken prima en ook het eten en drinken.
Sjappoo !

Mvg

Cees Knijn, namens allen

 

Van: Mariska & Martin
Aan: 'Moezel-Reizen'
Verzonden: maandag 31 augustus 11:21 2015
Onderwerp: fietstocht 24 augustus tot en met 30 augustus terugkoppeling

Goede morgen mw. Van Huizen,

We zijn weer terug van de Moezel en kunnen terugzien op een mooie en gezellige fietstocht langs de Moezel.
We hebben al met u gecommuniceerd over het eerste onderkomen in Trier. Op zichzelf genomen mooie appartementen maar erg buiten de bewoonde wereld.
Ook de start van het fietsen zou (voor ons) problematisch geweest zijn, terwijl we nu toch nog door uw bemiddeling konden beginnen bij het Stadtwaldhotel. Daar hebben we ook de auto’s laten staan.

De hotels en pensions waren verder prima en ook de wijnproeverij hebben we op prijs gesteld. In het hotel Peifer waren, door ziekte van een gast, geen drie kamers beschikbaar, maar zij hebben er voor gezorgd dat we in hotel Traube in Lof (moet Umlaut op) konden overnachten en we kregen HP cadeau. Goed hotel (aanrader). We zaten gelijk ook aan de goede kant van de Moezel voor de laatste etappe. De routebeschrijving van u was goed, het enige wat ik verwarrend vond was dat het hotel Peifer al voor Brodenbach ligt en omdat we al aan de rechterkant van de Moezel fietsen zijn we er “zo maar” langs gereden. Maar verder was alles duidelijk.

Bedankt voor uw bemiddeling.

Met vriendelijke groet,
M.A.Boers

 

Van: hans niessen
Aan: Moezel-Reizen
Verzonden: donderdag 2 juli 19:15 2015
Onderwerp: Re: aanvraag fietsarr 2015

Beste Petra,

We hebben enorm genoten van de Moezelreis. We hadden prachtig weer en elke dag was weer een avontuur waar we terecht zouden komen. De organisatie zat goed in elkaar en de accommodaties waren prima in orde, op één na, nml. in Zell. Het betrof een zolderkamer met een interieur niet meer van deze tijd en verder waren er veel gebreken. De buitendeur hing in z'n scharnieren en waaide bijna naar binnen toen we een onweersbui hadden in de vroege morgen. De deurknop van de douche hing erbij en er was niet of nauwelijks warm douchewater. Ik geef dit maar door omdat wij van mening zijn dat deze acommodatie in deze staat niet verhuurd kan worden. De beheerster was echter aardig en had een goed ontbijt, hetgeen veel goedmaakte.
Kortom, we kunnen terugzien op een geslaagde vakantie.

Hartelijke groeten van Tilly en Hans Niessen.


From: Moezel-Reizen
To: hans niessen
Sent: Friday, July 03, 2015 2:58 PM
Subject: Re: aanvraag fietsarr 2015

Beste Tilly en Hans,

Bedankt voor jullie reactie en de tijd die jullie hebben genomen deze email te schrijven.
Ik proef uit de email dat over het algemeen de reis goed geslaagd is en dat is fijn om te lezen. Alleen het verblijf in Zell viel nogal tegen begrijp ik.
Dit is een pension wat ik wel ken en heb bezocht een jaar of 2 geleden en waar wel gasten verblijven die om dit pension vragen. Voor de fietsarrangementen zit dit niet standaard in het programma. Dit was een uitzondering omdat er tijdens dit weekend wijnfeest was en het is jammer dat het zo is tegengevallen ik had meer verwacht.
Voor de toekomstige reserveringen zal ik met jullie kritiek zeker rekening houden.

Zou ik jullie reactie op de website mogen plaatsen voor andere toekomstige fietsers?

Graag ontvang ik jullie reactie

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

 

 

Van: Jan & Anny
Aan: Moezel-Reizen <info@moezel-reizen.nl>
Verzonden: maandag 15 juni 19:23 2015
Onderwerp: Re: Telefoon

Dag Petra ,
Vast bedankt voor de moeite.
En we hebben een mooie vakantie gehad. Het fietsen verliep goed en we kregen steeds beter zicht op de route. Mooi de dorpjes op de route!
De hotels waren goed .
Eigenlijk vonden we het achteraf gezien heerlijk rustig dat er geen boten vaarden op de Moezel..

Hartelijke groet
Jan en Anny

 


Van: Andre Bogerd
Aan: "info@moezel-reizen.nl"
Verzonden: woensdag 17 juni 8:25 2015
Onderwerp: FW: Re: Moezel fietstocht, geen mail ontvangen hotel

Petra,

Nog een berichtje van onze zijde over de fiets vakantie aan de Moezel.
We hebben van deze fiets tocht van begin tot eind heel veel genoten.
Alles was tot in de puntjes geregeld, en overal waar we kwamen, en we vertelde dat wij van de moezelreizen waren, gingen de deuren open.
Zelfs Petra was een bekende naam voor hun.
Apart om dat mee te maken.
Hotels, en het eten was allemaal prima.
Verzorging van onze koffers liep ook goed.
Chauffeur had er later wel over dat onze koffers wel heel zwaar waren.
Dan vonden wij zelf ook, maar ja, wat voor kleren moest je meenemen?

Enigste min punt wat ik wel wil noemen is dat bij het ophalen van de fietsen bij laatste hotel iets fout gegaan is. De fietsen werden op een fietsendrager gezet, en toen bleek dat het stuur van vrouwenfiets in mijn zadel prikte.
Hij wilde mijn zadel verdraaien, maar zijn inbus sleutel paste niet omdat hier een speciale sleutel voor nodig is. Dus kreeg zadel niet los om deze te draaien.
En voordat ik iets kon zeggen of doen, pakte hij mijn zadel en draaide deze met grote spierkracht 45° rond.
Daar was ik niet blij mee.
Later werd zadel weer met spierkracht terug recht gedraaid.
Maar wat blijkt nu, deze zadel zit op een geveerde zadelpen, en door het draaien van de zadel is boven deel van pen door geleiding van deze veer constructie gedraaid.
Hierdoor is de geleiding van deze pen constructie beschadigd.
Dus nu zit er spelling op zadelpen. Dus zadel zit los.
Als ik er nu op fietst, beweeg de zadel mee met mijn kont.
Niet lekker.
Dus zadelpen zal vervangen worden. (moet ik nog doen)
Jammer dat dit gebeurt is, net een klein min punt op een prachtige week.

m.vr.gr.
Andre en Marjorie Bogerd.

---

Beste Andre en Marjorie,

Wat een leuke en vooral positieven en lovende email en wat goed om te lezen dat jullie zo een leuke vakantie hebben gehad en dat er zo op Moezel-Reizen en op mij gereageerd werd.
Dat doet een mens goed.

Zullen we de fietsvakantie dan helemaal positief beëindigen ondanks dit vervelende voorval van het zadel. Misschien kunnen we dit snel vergeten als u de zadelpen besteld en mij de rekening mailt dan zorg ik dat u het geld teruggestort krijgt van Moezel-Reizen.

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

---

Petra,

Bedankt voor deze positieve reactie.
Zal vanavond de diameter van pen opmeten, en deze vervolgens bestellen.
Dan kunnen we alles zeker positief afsluiten.

Wij vertellen andere mensen ook dat het zo goed en mooi was daar.
Een aanrader.
Dus wie weet ga je in toekomst nog meer klanten krijgen uit Zeeland.

m.vr.gr.
Andre Bogerd.

---

Afzender: Hans v Wijk
Ontvanger: Moezel-Reizen
Datum: Di 21:03

Hallo Petra,
Het hotel was  inderdaad mooi gelegen, zo aan de rand van het oude centrum.
Je mag de review wel plaatsen.
Groet,
Hans en Willy van Wijk

Moezel-Reizen <info@moezel-reizen.nl>schreef:

Beste Hans en Willy,
Hotel Christophel en het Stadtwaldhotel zijn van dezelfde eigenaar.
In het verleden is het 2 keer eerder voorgekomen dat er gasten overgeboekt zijn naar het andere hotel, maar dat werd altijd van tevoren meegedeeld, zodat ik dat door kon geven aan de klanten en de bagagedienst.
In dit geval is er duidelijk iets mis gegaan, ook bij de aankomst in het hotel begrijp ik.
Dat is wel rommelig verlopen, mijn excuses.
Hotel zum Christophel ligt op zich wel erg mooi zo aan het begin van de oude binnenstad.
Fijn om te lezen dat de rest van de vakantie goed verlopen is en dat jullie een leuke tijd hebben gehad.
Zou ik jullie review op de website mogen plaatsen?
Uiteraard zonder jullie email adres te vermelden.
Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

From: Hans v Wijk
To: Moezel-Reizen
Sent: Monday, August 4, 2014 8:12 PM
Subject: Re: aanvraag fietsarrangement 1

Beste Petra,

Wij zijn nu ruim een week terug van onze fietstocht langs de moezel.
Alleen het eerste hotel, zoals door jou beschreven klopte niet, We moesten in hotel Christoffel zijn,  via allerlei busbanen en voetgangersgebieden zijn we er gearriveerd. Door een interne verbouwing was het hotel gesloten en moesten we de beheerder bellen, die zou de deur voor ons open doen. Uiteindelijk  is toch gelukt. Ook de man van de bagage ging eerst naar het "verkeerde" hotel.

De rest van de vakantie was super, heel aardige  mensen waar we  de nacht door brachten en een super ontbijt.
Ook het weer was prima, Alleen maandag was het regen.
(Maar daar kunnen jullie niets aan doen.)

Kortom: Top vakantie.

Met vriendelijke groet.
Hans en Willy van Wijk.

 

 

 

 

From: Jan van der Bent
To: Moezel-Reizen
Sent: Sunday, July 13, 2014 9:14 PM
Subject: Re: hotelbevestiging

Hallo Petra
 
Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie van onze fietsvakantie  .
Alles is goed verlopen en de hotels waren tot onze tevredenheid.
We hadden in het begin mooi weer, alleen de laatste 2 dagen hadden we de hele dag regen.
Alleen het hotel in Metz viel iets tegen en was erg onpersoonlijk.
De andere hotels waren van goed tot zeer goed.
Ook het terug vervoer naar Metz is goed gegaan.
 
Al met al een geslaagde fietsvakantie.
 
Groeten van fam. Remmelzwaal en fam. vd Bent.
 

 

 

From: Piet Steenvoorden
To: 'Moezel-Reizen'
Sent: Tuesday, September 17, 2013 12:58 PM
Subject: bedankje.
 
 
 
Hallo Petra,
 
 
Bedankt voor de goed georganiseerde moezelreis, het was geweldig en de slaap gelegenheden waren goed te bereiken , en we werden netjes op tijd opgehaald.
 
Groetjes Piet en Ria Steenvoorden.

 

 

From: Martien en Hermien
To: info@moezel-reizen.nl
Sent: Monday, August 12, 2013 11:35 AM
Subject: Fiets arrangement van Lankveld

Goedemorgen,
 
Graag wil ik even laten weten dat we een perfecte vakantie hebben gehad aan de moezel, wat een mooi gebied om in rond te fietsen.
Alles was super geregeld bedankt daarvoor.
 
Groetjes Martien en Hermien van L.
 

 

 

fietsreis
From Sappenberghs

To info@moezel-reizen.nl

Dag Petra,
 
Graag wil ik meegeven dat we een fantastische fietsreis hebben gehad.
Het weer was enorm goed meegevallen en de trip was heel mooi met een groots eindtafereel (monding van de moezel in de Rijn).
 
Bedankt,
Stefan
 

 

 

 

From: "Fam Harder
To: Moezel-Reizen <info@moezel-reizen.nl>
Sent: Thursday, July 18, 2013 5:07 PM
Subject: vakantie
 
Beste mevrouw van Huizen,
 
Ja daar ben ik dan,ik stuur u deze foto(de enige met 2 zeer enthousiaste fietsers)die enorm genoten hebben van de fietstocht langs de Moezel.
Het was werkelijk super,wat een schitterende omgeving en wat een beeldschone dorpjes waar we doorheen geleid werden en van de vele uitnodigende bankjes onderweg hebben we ook genoten.
Op de heenreis regende het maar toen we het hotel in Trier verlieten  voor een stadsbezichtiging was het droog en daarna hebben we de hele vakantie geen drup regen meer gehad.
De locaties waren prima en het was elke keer weer spannend waar we die volgende nacht zouden overnachten.
Het was fijn om samen onderweg te zijn en ook dat er voldoende tijd was om van het ene naar het andere adres te fietsen.
Daarom alsnog geweldig bedankt,ook namens mw.Kok –links op de foto- voor uw bemiddeling in deze onvergetelijke vakantie waar we met heel veel plezier op terug kijken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mw.de Harder

 

 

Moezel-reis
Datum Wo 23:16
Geacht Petra, Wij willen je graag even laten weten dat we een hele leuke vakantie hebben gehad.
We hebben genoten van de mooie fietstochten langs de Moezel, en de prima overnachtingen die je voor ons hebt geregeld.
En we hadden heel goed weer, dat kun je niet plannen, maar is natuurlijk wel heel belangrijk.
Hartelijke groeten, Charles en Anneke Mulder

 

 

bedankt


Afzender

J. Schermer

Ontvanger

Moezel-Reizen

Datum

2013-02-05 15:04

Prioriteit

Normaal

hallo petra.
wij willen nog even reageren op de fiets vakantie aan de moezel
van 9 tot 14 sept. 2012
alles was perfect geregeld de boeking deden we een paar dagen van te voren
maar de reispapieren waren keurig op tijd binnen.
wat ons opviel is de vriendelijkheid van de mensen daar.
wij hebben dan ook erg genoten en zeker om dit nog eens te doen.
groetjes fam. schermer

 

reactie op onze vakantie


Afzender

Johan Duerink

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl

Datum

Zo 21:42

Prioriteit

Normaal

Bericht 3 van 7405

Dag Petra,
we willen nog even reageren op onze vakantie (fietsarrangement 1). We hebben echt een hele leuke vakantie gehad. Alles was heel goed geregeld.
Prima hotels/gästehauses, gastvrij en vriendelijk, bagage prima geregeld! Mooie tocht en heel ontspannend. En we kwamen nog op een wijnfeest terecht in Neumagen.
Dank je wel. Succes!
met vriendelijke groet
Johan en Joke Duerink

 

 

 

Onderwerp

bedankje

Afzender

 

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl

Datum

Ma 18:52

 

 

hallo

wij zijn inmiddels al weer thuis, wij hebben een schitterende fietsvakantie gehad.
Alles was goed geregeld, wij hebben hele de week zonneschijn gehad.
Nogmaals bedankt voor het regelen.

Groetjes Fam Geerts

 

 

Onderwerp

bedankt

Afzender

Meindert Visser

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl

Datum

Za 12:11

Hallo Petra van Huizen
We zijn gelukkig weer gezond en wel terug van een schitterende, goed verzorgde vakantie aan de Moezel.
Alles was perfect geregeld, HARTELIJK BEDANKT.
Waarschijnlijk hebben we  niet de juiste fietskaart meegekregen in het Hotel ( dat is mijn eigen schuld, had ik maar vroeger moeten boeken).
Ondanks alles hebben we een onvergetelijke heerlijke vakantie gehad ( de ene kamer was wat beter dan de andere) de mensen waren allemaal erg vriendelijk en dat scheelt.
Vriendelijke groeten
Meindert en Hiske Visser
Urk

 

 

Onderwerp

RE: Kamerreserveringen en emails

Afzender

Rienie Baltussen

Ontvanger

'Moezel-Reizen'

Datum

2012-08-26 15:03

Beste Petra,

Even een kleine terugkoppeling op onze vakantie aan de Moezel:
Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
De kamers en het ontbijt waren over het algemeen prima en goed verzorgd.
Het Stadtwaldhotel sprong eruit, de kwaliteit van de kamer was geweldig.
De laatste kamer in Haus Edith viel een beetje tegen.(heel erg eenvoudig en smoezelige vloerbedekking)
Aan de Duitse fietsen moesten we aanvankelijk een beetje wennen, terugtraprem en handrem is een onhandige combinatie als je dat niet gewend bent, maar na een paar uurtjes ging dat helemaal goed.
De bezorging van de bagage en de transfer terug naar Trier waren goed geregeld.
De laatste week hebben we genoten van het prachtige appartement van de familie Arns, het balkon met het uitzicht op de Moezel was overweldigend!
Dit appartement is echt een aanrader.
Verder heeft de omgeving en het zonnige weer meegewerkt om ons een mooie vakantie te bezorgen.
Hartelijk dank voor het regelen van alles!

Hartelijke groet,
Piet van Hasselt en Rienie Baltussen

 

 

 

 

Onderwerp
RE: fiets-arrangement 5 dagen Claesen
Afzender

Kris Lambrechts

Ontvanger

Petra Moezelreizen

Datum
Vr 10:50

 

 

Dag Petra!
We willen u nog graag bedanken voor de goede regeling!
We hebben een zeer mooie fietstocht gehad en het waren telkens gezellige hoteltjes.
We hebben overal een zeer vriendelijke ontvangst gekregen en lekker onbeten.
Het is zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke groetjes,
Kristel & Mark
Fam Claesen

 

 


Onderwerp

Re: fietsarrangement 3 bedankje

Afzender

Fam. Engels

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl

Datum

06.05.2012 10:05

Beste mevrouw,

Vorige week hebben we een heerlijke week mogen doorbrengen aan de Moezel.
We hebben er echt van genoten.

De organisatie van de reis was gewoon goed. De Gästehause waren altijd met zorg uitgekozen.
Zonder uitzondering zijn we bij allemaal heel gastvrij ontvangen. De kamers waren altijd tip top in orde. Klasse.
Ook het overbrengen van de bagage (één enkele keer met wat vertraging, maar is allemaal in orde gekomen) en het terugbrengen naar ons eerste hotel was telkens goed geregeld.

Ik kan uw reisorganisatie aanbevelen bij andere reisgenoten.
En wellicht dat we in de toekomst nog eens een fietsarrangement bij u boeken.

Bedankt.

met vriendelijke groeten,

C.Engels
Wondelgem - Belgie

 

 

 

Onderwerp

héél tevreden

Afzender

Fam v.d. Berg

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl Beschrijving: Add contact

Datum

14.07.2011 17:51

 

 

Dank u wel voor de goed verzorgde fietsvakantie
We zijn weer terug van een 6 daagse fietsvakantie langs de moezel.
Van Trier naar Cochem in 6 dagen
Dag 1 aankomst in hotel Christoffel in Trier
Dag 2 van Trier naar Neumagen-Dhron. Ongeveer 40 km.
Dag 3 van Neumagen-Dhron naar Zeltingen-Rachtig. Ongeveer 30 km.
Dag 4 van Zeltingen naar Zell, gedeeltelijk met de boot. Ongeveer 35 km.
Dag 5 van Zell naar Cochem. Ongeveer 35 km.
Dag 6 werden we opgehaald en vervolgens teruggebracht naar Trier naar het eerste hotel waar we de auto hadden achtergelaten.
Het was keurig verzorgd door moezelreizen.nl De hotels/pensions
werden we vriendelijk ontvangen, het verblijf was schoon, ruim, goede bedden
en het ontbijt was goed.
We hadden prachtig weer de hele week.
Elke dag brachten ze onze koffers na, altijd keurig op tijd.
De laatste avond waren we in een kroegje in Cochem, waar de brabantse ladykantjes te gast waren om de volgende ochtend op te treden op het plein.
Geweldig wat een sfeer die lady's daar brachten.
En wij deden natuurlijk vrolijk mee, we waren één familie, prachtig!, we hebben genoten.
En dat willen we laten weten dat Petra van Huizen dit op zondag avond 3 juli
allemaal geregeld heeft en dinsdag 5 juli kwamen we in het hotel aan en alle
informatie en reisbescheiden lagen klaar. we zijn Dik en Dik tevreden.
Petra we boeken graag weer bij jou .
Hartelijke groeten,
Dhr. en Mw. v.d.Berg - Lemelerveld

 

 

Onderwerp

reactie fietstocht

Afzender

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl Beschrijving: Add contact

Datum

13.08.2010 20:09

 

 

 

Goedenavond,

Wij wilden u nog even laten weten dat wij een heerlijke fietstocht gehad hebben. Prachtige omgeving. Het was fijn om te merken dat u  vooraf nadrukkelijk contact gehad had met de hotels. De trapjes die er waren kon mijn man goed opkomen.
Misschien nog een kleine tip: een label waarop de namen van de hotels gezet kunnen worden zou handig geweest zijn. We hebben nu zelf steeds een briefje op de koffer geplakt.
Het is ons allemaal zo goed bevallen dat we overwegen om volgend jaar nog een keer een dergelijke fietstocht te maken bijv langs de Donau of de Weber. Kent u een organisatie die dergelijke fietstochten “op maat” organiseert?

In ieder geval nogmaals hartelijk dank voor al uw moeite.

Met vriendelijke groet,

Coby en Gertjan Bolle

 

 

Onderwerp

fietsen langs de moezel

Afzender

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl Beschrijving: Add contact

Datum

06.07.2010 09:35

 

 

 

hoi petra wij willen per deze mail je laten weten dat we een heerlijke fietstocht gemaakt hebben door jullie prima verzorgd
en je  bedanken voor de service toen bleek dat er een verkeerd telf-nr gegeven was en na ons contact je dit in korte tijd opgelost had onze dank daarvoor.wij zullen zeker onze ervaring met jullie buro doorgeven .
onze accomodatie s waren goed tot zeer goed waarbij het STADTWALD hotel er met kop en schouders bovenuitstak
wie weet komen wij elkaarnog eens tegen

m-vr-gr- Adri Scholtens/Ab Rozema

 

 

 

Onderwerp

vakantie review

Afzender

Ontvanger

info@moezel-reizen.nl Beschrijving: Add contact

Datum

05.07.2010 18:03

 

 

 

Beste Petra,

Wij zijn net terug van onze Mosel Reise en we hebben het heerlijk gehad. Ik wil je graag bedanken voor alles. De hotels en gasthuizen waren erg goed, groot, schoon en netjes. Ook de mensen waren allen even aardig. Ook het vervoer van de bagage en de terugreis van Koblenz van Trier was allemaal top geregeld.
Ik wil je alleen nog meegeven dat de plattegrond van hotel Gasthaus Brunnenhof in Hatzenport niet klopte. Het gasthuis ligt echt midden in het dorp en niet zoals de kaart aangaf een paar kilometer buiten het dorp. Hebben we helaas voor niets heen en weer gefietst. .. pfff en het was al zo warm :-)

Groetjes, Arno en Ingeborg van Kessel

 

 

Terug naar de fietsarrangementen

 

Voor vragen kunt u altijd bellen: 06 36 07 15 09 of emailen: info@moezel-reizen.nl

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

 
  Zekerheden  |  Reisvoorwaarden  |  Moezel-Reizen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantie aan de Moezel, natuurlijk via www.moezel-reizen.nl
Home | Gastenkamers| Vakantiewoningen | Aanbiedingen |Contact
Fiets-vakanties
| Wandel-vakanties | Hotel-arrangementen | Bijzondere arrangementen
Fiets - Arrangementen